Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul
Telefon : +90 (216) 564 90 00
Fax : +90 (216) 564 99 99
info@ozyegin.edu.tr

Aşçılar Derneği VI. Geleneksel Aşçılar Ve Tedarikçiler Buluşması
2 Nisan Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan "Aşçılar Derneği VI. Geleneksel Aşçılar Ve Tedarikçiler Buluşması" nda Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden iki öğrencimiz ve tanıtım ofisi bir stant açacaktır. Ayrıca bu etkinlikte, Sn. Defne Ertan Tüysüzoğlu Hocamız “Aşçılık Eğitiminde Türk Mutfağının ve Yöresel Ürünlerin Yeri ve Değeri” başlıklı bir konuşma yapacaktır. İlgili etkinlik programı aşağıda sunulmaktadır.
PROGRAM:
07:00 | Kayıt ve Sergi Açılışı |
09:00 - 18:00 | İstanbul Culinary Cup 2017, Yarışmalar |
12:00 - 12:30 |
SADABAD SALONU Sayın Fikret Özdemir - Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı |
12:30 - 13:00 | Sayın Niclas Fjellström Mutfak Mirası Avrupa Genel Koordinatörü Sayın Zeynep Kiriş - Mutfak Mirası Alanya Genel Koordinatörü “Dünyada Mutfak Mirası” Sayın Sevda Erdoğmuş - Mutfak Mirası Alanya Genel Koordinatörü “Alanya’da Mutfak Mirası ve Yöresel Değerler” |
13:00 - 14:30 |
Öğle Yemeği Alanya Yöresel Yemekleri, Açık Büfe |
14:30 - 15:30 |
GÜVENİLİR ELLER GIDA GÜVENLİĞİ SEMİNERİ Konuşmacılar: |
15:30 - 15:45 | Cevizin Profesyonel Mutfaklarda Kullanımı ve Sağlıklı Avantajlar - Söyleşi Konuşmacı: Diyetisyen İpek Ağca Özger, görsel sunum ile |
15:45 - 16:45 |
TÜRK MUTFAĞINDA VE DÜNYADA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER, YÖRESEL ÜRÜNLERİN YERİ VE DEĞERİ Sayın Fikret Özdemir - Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Sayın Zeki Açıköz - TAFED, Türkiye Aşçılar Fedarasyonu Başkanı Sayın Nevin Halıcı - Türk Mutfağı Araştırmacı ve Yazar Sayın Cüneyt Asan Sayın Defne Tüysüzoğlu - Özyeğin Üniversitesi |
17:00 - 17:30 | Güvenilir Eller Kayıt Ödülü |
18:00 - 19:30 | İstanbul Culinary Cup 2017 Ödül Töreni |
19:30 - 21:30 | Aşçılar Derneği 20. Yıl Kutlaması Kokteyli |