Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul
Telefon : +90 (216) 564 90 00
Fax : +90 (216) 564 99 99
info@ozyegin.edu.tr

Yeni Nesil Moleküler Gastronomi: Nota Nota Pişirmek
Özyeğin Üniversitesi 10. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü “Moleküler Gastronomi” kuramının isim babası, dünyaca ünlü akademisyen Prof. Dr. Hervé This’i kampüsümüzde ağırlıyor.
Paris Ulusal Tarım Bilimi Araştırma Enstitüsü (INRA) üyesi, Fransız Bilim Akademisi Yemek Bilimi ve Kültürü Bölümü Akademik Direktörü, Collège de France’da moleküler gastronomi alanında dersler veren Prof. Herve This, dünyaca ünlü Michelin Yıldızlı şefler Ferran Adria, Pierre Gagnaire, Heston Blumenthal’a gastronomi alanında gerçekleştirdikleri yenilikçi uygulamalar için ilham kaynağı olmuştur.
Tarih: 11 NİSAN 2019
Yer: Hukuk Oditoryum ( AB3-150)
Saat: 14:30-16:00