Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul
Telefon : +90 (216) 564 90 00
Fax : +90 (216) 564 99 99
info@ozyegin.edu.tr

07.09.2013
Yaz Sofrası Yarışması 2013
ÇAY SAATİ TARİFİM - Yaz Sofrası 2013
.png?width=150&height=136)
Canlı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz;
ÖDÜLLER:
Birinciye- ALTIN ÖDÜL - ipad, Le Cordon Bleu Temel Pastacılık Eğitimi ve Sertifika
İkinciye - GÜMÜŞ ÖDÜL -Ekmek Makinesi, Paslanmaz ekmek tavası seti ve Sertifika
Üçüncüye - BRONZ ÖDÜL -Ekmek Makinesi ve Sertifika
Tüm final yarışmacılarına - Sertifika
ÖDÜL TÖRENİ:
Altın, Gümüş ve Bronz ödüller yazılı ve görsel medya ile katılımcılar, davetliler ve jüri huzurunda yapılacaktır.
PROGRAM:
Saat 10:30 Yarışmacıları karşılama/ Malzeme kontrolü ve ön hazırlıklar
Saat 11:30 Jürinin karşılanması
Saat 12:00 Yarışma/Web üzerinden canlı yayın, yarışmacılar hazırlanırken sohbet
Saat 13:30 Jüri değerlendirme
Saat 15:00 Sonuçlar ve Ödül Töreni
YARIŞMA JÜRİSİ (Alfabetik)
Aydan Üstkanat
Yemek yazarı/Yemek Fotoğrafçısı/Yemek Stilisti
Aydın Demir
Executive Chef
Şef Christophe Bidault
Le Cordon Bleu Şef
Banu Uslu Soydan
Torte Bakery İşletmeci/Pasta Şefi
Şef Marie Esgici
Mekan Restoran İşletmeci/Şef
Nur Çintay
Gazeteci yazar
Zeyno Gürses
La Cucina Italiana Dergisi Genel Yayın Yönetmeni